Så er det endelig første maj, og jeg flytter ind i mit nye hus! Jeg er helt pjattet med mit nye hus og kan slet ikke vente til, at jeg skal indrette det. Lige nu sidder jeg og forelsker mig i Zone tilbehør til badeværelset og lækre Zwilling knive til køkkenet på internettet. Det er helt svært at koncentrere sig om arbejdet.

Zone til badet, Zwilling til køkkenet
Hvilket farvetema skal jeg vælge ude i badeværelset? Lilla måske? Der er så meget Zone-tilbehør at vælge imellem, og jeg har lyst til at købe det hele! Det samme gælder Zwilling knivene. Jeg tror også, min kæreste vil blive glad for at få nogle gode Zwilling knive til køkkenet. Zone tilbehøret er nok noget, jeg går mest op i af os to, men under alle omstændigheder vil han blive glad for et lækkert badeværelse.

Det er især badeværelset og køkkenet, jeg glæder mig til. Endelig får jeg et ordentligt badeværelse med hvide fliser og en stor bruseniche. Jeg har ventet så længe på at få et ordentligt badeværelse, som jeg kan lide at være i. Derfor skal det også bare forkæles med masser af Zone-tilbehør.

Jeg glæder mig også til at få et stort dejligt køkken. Der er ikke noget værre end et køkken, hvor man ikke kan være 2 på én gang. Det skal være en nydelse at lave mad, og det er vigtigt, at man kan få lov til at tale sammen samtidig. Mit nye køkken skal være perfekt, så derfor vil jeg også kun have det bedste af det bedste: nemlig Zwilling knive!

Det meste i mit nye hus er nyrenoveret, og det bliver så lækkert at flytte ind (med mine Zwilling knive og Zone-udstyr)  i et hjem, hvor der er stikkontakter nok, hvor tingene ikke går fra hinanden, og hvor der er ordentlig belysning på badeværelset. Jeg kan godt sige jer, jeg kan ikke vente til, at jeg får fri, så jeg kan komme hjem til mit nye hus!

Jeg har virkelig lyst til at købe alt det her Zone-udstyr og de Zwilling knive, men jeg bliver nok nødt til at vente til, at vi er flyttet rigtigt ind med vores møbler og så videre. Det kan bare ikke gå hurtigt nok!

Vi har slet ikke ting nok, til det nye hus. Zwilling knivene og Zone-udstyret er bare lidt af mange ting, som vi bliver nødt til at købe. Hvor jeg glæder mig!