Hej alle i dag er det så blevet tid til endnu en blog fra mig af, og i dag skal det handle om noget så udsædvanligt som ledhejseporte.

industriporteJeg har snart arbejdet som brandmand i fem år nu, og jeg bliver aldrig overrasket over hvilke arbejdsopgaver jeg bliver tildelt af min chef. Da vores egen ledhejseport for nylig skulle udskiftes grundet den var særdeles slidt op efter 15 års brug, blev jeg udvalgt til at finde en ny ledhejseport, og jeg kan godt sige jer at markedet for ledhejseporte er særdeles stort og ugennemskueligt.

Det kan nemlig være svært lige at finde den ledhejseport der matcher vores brandstations ønsker og behov, samt at finde en port der er relativt billig men samtidig langtidsholdbar. Derfor brugte jeg megen tid på at finde en kvalitativ forhandler med fornuftige priser og porte, til sidst fandt jeg da også en rigtigt god forhandler via nettet, og jeg ringede ham derfor op for lige at stille ham nogle basale spørgsmål omkring porten, og han forsikret mig om at hans ledhejseporte var i ekstrem god kvalitet, og at der ellers var 15 års garanti på porten. Derfor besluttede jeg mig for at bestille porten efter forhandleren havde specificeret portens bredde og længde på den ledhejseport jeg nu havde bestilt.

Levering og montering af porten

Efter et par dages ventetid fik vi endelig porten leveret, hvilket der på arbejdet blev gjort et stort nummer ud af, for det var jo ikke bar en almindelig lille pakke vi fik leveret, men en hel port! Derfor brugte jeg og mine kollegaer resten af dagen på at samle og montere porten, da vi gerne selv ville tage os af dette, da vi nok er nogen værre gør det selv mænd på vores arbejdsplads. Efter vi nærmest fik en hel dag til at gå med det, fik vi endelig sat porten op. Og jeg skal love for at min chef blev glad for at han havde valgt mig til at købe porten, for han syntes at jeg havde gjort et godt stykke arbejde. Derfor fortalte min chef mig at næste gang der skal vælges porte af en anden var det mig han ville udvælge.