Jeg har aldrig prøvet noget lignede! Jeg har aldrig troet, at jeg skulle stå i en situation, hvor jeg fuldstændig var magtesløs. Et uheld kommer sjældent alene og det må man i hvert fald sige er sandt!

I skal fremover altid have en loyal låsesmed ved jeres hånd, da I ikke skal stå i den samme situation, som jeg gjorde. Jeg var nemlig lige kommet hjem fra en familiefest og klokken var omkring 02 om morgenen. Idet jeg skulle finde mine nøgler, kunne jeg mærke et stort hul i min jakkelomme. Jeg blev meget frustreret, da jeg med det samme kunne forstå, at jeg havde tabt mine nøgler. Så jeg begyndte straks at gennemgå hele aftenen og ringede til personen, der havde afholdt arrangementet. Der var dog ingen nøgle at finde. Så jeg måtte have tabt den enten i toget eller i bussen, men jeg kunne jo også have tabt den før? Så jeg gik ned ad gaden for at kigge efter den, men intet spor af den.
Der gik det også op for mig, at jeg hverken havde givet en reservenøgle til min nabo eller venner, så jeg kunne intet stille op. Derfor måtte jeg nu tænke klart og ringede derfor efter en låsesmed. Der var desværre lukket. Så jeg prøvede adskillige låsesmede, som også havde lukket, som jeg slet ikke forstår! Jeg var derfor nødsaget til at vække min veninde og overnatte hos hende.

Dagen efter drog jeg mod mit hjem og ville ringe til en af de mange låsesmede, som jeg ellers havde prøvet at få fat på tidligt om morgenen. Den første jeg ringede til tog heldigvis telefonen og vi aftalte at de ville komme straks. Jeg skyndte mig derfor hjem og ventede og ventede og ventede.. Der var nu gået en time, hvor jeg blot har siddet og stirret ud i luften i håb om, at de ville komme. Jeg ringede derfor til dem og ingen tog telefonen. Jeg tænkte, at jeg ville give dem en halv time yderligere, hvor jeg konstant ville ringe, men uden held. Ingen tog telefonen og de dukkede aldrig op. Jeg var målløs, da det simpelthen ikke kan være rigtigt!

Jeg tænkte derfor strategisk og ville prøve at ringe til en låsesmed, som jeg endnu ikke havde prøvet lykken med. Så jeg ringede til Københavns Låsesmed og de tog telefonen med det samme. Jeg forklarede dem situationen og de var meget høflige! De spurgte om min adresse og de ville køre af sted med det samme. Jeg var straks mistroisk og tænkte at det nok ville tage flere timer. Men nej! Allerede efter 15 minutter var de ved min dør.

De var meget servicemindede og jeg kunne simpelthen ikke dy mig og fortalte derfor om den forfærdelige situation, som jeg havde været ude for i går og i dag. Jeg kunne dog ikke finde ud af, om jeg skulle grine eller græde, da de fortalte, at de tilbød døgnvagt hos Københavns Låsesmed. Så hvis jeg blot havde ringet til dem var det aldrig sket!

Så hvis I en dag står derude og ikke kan komme ind til boligen, skal I ikke prøve lykken hos andre end Københavns Låsesmed. For det er nemlig en låsesmed, som man virkelig kan stole på! De var der med det samme og var både høflige og havde en del erfaring! Du vil derfor altid være i trygge hænder, da de er tilgængelige døgnet rundt!

Jeg ringede allerede til Københavns Låsesmed en uge efter, idet jeg havde læst på hjemmesiden, at de tilbød sikkerhedstjek af privat bolig. Det blev hurtigt aftalt og efter få dage kom de. Så i dag har jeg både et tyverisikret hjem og et kendskab til en loyal låsesmed. Så hvis I ligeledes har behov for en forbedring i forbindelse med en sikring af hjemmet, kan denne låsesmed også anbefales til dette. I vil fremover slippe for ventetid eller illoyale låsesmede, da Københavns Låsesmed bare kan det der!