Som nogen måske husker fra tidligere, så arbejder jeg med marketing. Jeg har ikke været i gang så lang tid, så jeg har naturligvis meget at lære endnu, men som udgangspunkt går det såmænd udmærket. Nogle gange støder jeg naturligvis på vanskeligheder, som jeg ikke helt ved hvordan at jeg skal overkomme, men da jeg gerne vil klare det hele selv, foretrækker jeg at spørge om hjælp på nettet. Denne gang handler det om tryk på USB nøgler og keyhangers med tryk, som overskriften måske også har afsløret.

Det forholder sig nemlig sådan at jeg skal lave lidt marketing for en lille computerforretning. Jeg har fået besked på at netop tryk på USB nøgler er det der skal, hvortil jeg så selv er kommet op med ideen om keyhangers med tryk.

Men hvor man får sådan noget lavet kan jeg altså ikke regne ud. Jeg synes at jeg har kontaktet gud og hvermand efterhånden, men det er stadig ikke gået op for mig hvor jeg får lavet tryk på USB nøgler, og da slet ikke keyhangers. Dette er naturligvis et stor problem for mig, så hvis i på nogen måde kan hjælpe mig, vil i da ikke være så venlige at skrive en kommentar?