Jeg har fået nyt arbejde og hurra for det. Jeg har jo ellers gået ledig i rigtig lang tid efterhånden, men en af min mands venner har skaffet mig et job langt om længe. Dermed ikke sagt at jeg ikke selv har gjort en indsat naturligvis, men når man har gået ledig så lang tid som mig, så er det altså ikke let. Ikke desto mindre bedriver jeg nu otte timer om dagen med at lave tryk på tøj.

Det lyder måske ikke som det mest interessante arbejde, men jeg er faktisk blevet positivt overrasket. Først og fremmest er det en rigtig rar arbejdsplads, med gode kollegaer og et godt arbejdsmiljø, men arbejdet er også meget varierende. Den ene dag skal jeg trykke firmalogoer på Kansas bukser, og andre dage er det måske bizarre motiver på T-shirts. Jeg har aldrig arbejdet med tryk på tøj før, så det kan jo være at jeg bliver træt af det med tiden, men indtil videre går det rigtig godt.

Det eneste der undrer mig er nogle af de ting jeg bliver sat til at trykke. Jeg har for eksempel trykt et bestem firmalogo på en masse paraplyer, men hvad der helt nøjagtigt sker med disse paraplyer ved jeg ikke, for jeg har aldrig før oplevet paraplyer med tryk. Min arbejde med tryk på tøj er i hvert fald sjovt indtil videre.