Nu med pillefyr! Men hvor køber jeg træpiller henne?

Er der nogle, der ved, hvor man kan købe træpiller henne? Jeg købte nemlig et pillefyr for nogle måneder siden, som jeg først lige har fået sat op, og jeg er derfor endelig klar til at fyre med træpiller. Jeg ved bare ikke helt, hvor jeg kan købe dem henne.

Jeg glæder mig ufatteligt meget til, at jeg kan komme til at fyre med de her træpiller, for jeg synes, at det er så hyggeligt med levende ild i stuen. Det er noget, som jeg har længtes efter siden jeg var barn, og nu er det endelig en realitet.

Jeg håber selvfølgelig også, at jeg kan spare nogle penge på varmeregningen, men det var ikke den afgørende årsag til, at jeg valgte at købe et pillefyr. Det vil dog være en fin “bonus” så at sige, men nu hvor det er ved at blive forår og sommer, ved jeg ikke, om jeg overhovedet kan se en forskel. Så meget varme bruger man jo heller ikke disse tider.

Derfor regner jeg med, at jeg først kan se en forskel på varmeregningen, når det engang bliver efterår og vinter igen, så det bliver nødvendigt at fyre med lidt flere træpiller.

Men nu er problemet bare, hvor jeg skal købe disse træpiller henne, for da jeg aldrig nogensinde selv har købt sådan nogle, har jeg vitterligt ingen ide om, hvor man kan købe dem henne, og jeg har derfor brug for jeres hjælp, kære læsere.

Jeg skal helst købe træpillerne her på Sjælland, og så må de selvfølgelig også gerne være til en rimelig pris. Så hvis du kan anbefale en butik, eller måske en online webshop, der sælger træpiller, så må du altså meget gerne kontakte mig her på bloggen, så jeg kan få gang i mit nye pillefyr.

4 thoughts on “Nu med pillefyr! Men hvor køber jeg træpiller henne?

  1. Der findes rigtig mange steder, hvor du kan købe træpiller henne, og det gælder både fysiske butikker og webshops på nettet.

  2. Jeg plejer at købe mine træpiller på nettet, da jeg så slipper for en masse besvær med at køre ud og hente dem og få slæbt dem hjem.

  3. Jo tungere en given vare er jo større er chancen for at jeg køber det online – og brugte jeg træpiller ville jeg da ikke selv køre rundt med dem fra forhandleren. Næ nej – så dum er jeg ikke 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *