Minearbejde, boringsopgaver og oprensning af marinaer, havne, floder, damme og søer er et lille uddrag af de mange typer arbejdsopgaver, hvor man behøver stærke pumper, som kan pumpe tyktflydende materialer med et stort indhold af faststof. Her skal man have fat i pumper fra Toyo.

Pumper fra Toyo er utroligt robuste pumper, der kan bruges til mange forskellige formål og som findes i mange forskellige udgaver.

Toyo pumper er skabt af Toyo Denki Industrial, som er et japansk familieejet selskab, der i 1948 begyndte at udvikle konceptet med heavy duty pumper med agitator.
Siden 1948 er det lykkedes Toyo Denki Industrial at blive den ledende producent af heavy duty pumper, og deres robuste pumper arbejder hårdt over hele verden inden for en bred vifte af forskellige brancher og så som mine -, energi-, udgravning og byggeri-, stål-, kemikalie-, kul-, mad og drikkevarer-, papirmasse og papir-, sand og grus-, miljø-, cement-, landbrugs- og tekstilindustrien.

Toyo slampumper er særdeles velegnede til pumpning af slam af andre meget tyktflydende materialer med en koncentration af helt op til 70% faststof. Det skyldes at agitatoren, som er placeret uden for pumpehuset, er rigtig god til at frigøre faststof i næsten alle størrelser.

Effektivitet og lang levetid for Toyo slampumper er sikret ved en kombination af den solide udførelse af pumpehjulet og den lave omdrejningshastighed fra den momentstærke motor.
Med mindst én justerbar slidplade på Toyo pumper er en høj driftsikkerhed sikret, mens overdimensionerede akseltætninger og kuglelejer sikrer lang levetid.

Der findes en række af motordrevne dykpumper fra Toyo alle med forskellige neddykningssevner fra 30 m til 120 m. Pumperne er designet til forskellige formål, og de har været på markedet i over 50 år. De har formået at opbygge et godt omdømme som pumper, der er slidstærke, pålidelige og har lang levetid.