Parterapi Hillerød NordsjællandNår man har været sammen med den samme mand i otte år, så er det hele ikke altid en dans på roser, det må jeg indrømme. Nogle gange er det, andre gange kan man være ved at give op. Jeg kan huske da vi havde været sammen i fem år, der fortalte min veninde mig om den klassiske syv års krise. Det havde jeg aldrig hørt om før, og jeg var overbevist om, at det aldrig ville ske for mig og min kæreste. Vi havde det så godt, at tanken om, at vi skulle støde på så høj en bakke, at den var svær at komme over, var svær at tro på. Tanken om at vi to år efter skulle modtage parterapi i Hillerød i Nordsjælland var uendeligt fjern.

”Typerne” fra Hillerød i Nordsjælland, der modtager parterapi

Årene gik og vi flyttede til Hillerød i Nordsjælland og blev hurtigt en rigtig lille kernefamilie, da først vores lille søn kom til verden. Pludselig kom den så – syv års krisen! Ingen af os forstod hvad det var der skete, men pludselig havde vi svært ved at kommunikere, vi prioriterede slet ikke hinanden længere. Vores sexliv var absolut ikke-eksisterende, og vi begyndte begge at mistænke hinanden for at have affære ved siden af. Jeg må indrømme, at jeg på et tidspunkt var jeg så træt og udmattet (det er hårdt at få børn), at jeg nærmest var ligeglad, om min kæreste havde et sidespring. Men noget måtte gøres, og min kæreste foreslog os til sidst at opsøge noget parterapi i Hillerød eller omegn i Nordsjælland. Den havde jeg ikke set komme – at vi pludselig var et af de der par i Hillerød, Nordsjælland, som gik i parterapi. Men der var ingen vej uden om, og vi besluttede os for, at hvis vi skulle redde vores forhold, så måtte vi finde en form for parterapi i Hillerød, Nordsjælland, uanset hvad det så ville koste.

Vores research efter parterapi i Hillerød, Nordsjælland

Jeg vidste intet om mulighederne for parterapi i vores område, da jeg oprindeligt selv er fra Vesterbro, og det var min kæreste, der selv kommer fra Hillerød i Nordsjælland, som fik overtalt mig til at flytte med ham tilbage. Vi vidste ikke hvordan vi skulle finde frem til noget parterapi i vores del af Nordsjælland, Hillerød, men endte med at finde en terapeut online.

I starten var jeg virkelig skeptisk over for at gå i parterapien i Hillerød, Nordsjælland, da jeg var overbevist om, at vi selv kunne løse problemerne. Min kæreste derimod havde en anden tilgang til vores problemer, og slog fast, at jeg blev nødt til at give efter og acceptere vores situation, hvis jeg ville have det til at fungere. Og den parterapi i Hillerød, Nordsjælland, endte faktisk med at være den helt rette løsning. Udover, at det hjalp os gennem et virkelig svært halvt år, der mest af alt føltes som en emotionel rutsjebanetur, så fandt jeg også ud af, hvor mange af vores venner i Hillerød, og Nordsjælland generelt, der gennem årene har gået i parterapi. Det hjalp mig meget, at jeg ikke længere følte det som om at jeg var den eneste der ikke var i stand til at klare problemerne selv.

Når jeg ser tilbage nu, så er det nok det bedste, jeg nogensinde har gjort for vores forhold, at gå til parterapi i Hillerød i Nordsjælland – for tanken om ikke stadig at være sammen med min dejlige kæreste, er det værste jeg kan tænke på.