Min mand og jeg overvejer at tegne et bådlån, da vi lige har taget kørekort til båd sammen, og vi derfor selvfølgelig godt kunne tænke os at få en båd, så vi kunne komme ud og få kortet brugt.

Vi har været inde på vores banks hjemmeside, og der har vi læst lidt om vores muligheder for at låne nogle penge til en båd, og det viste sig faktisk, at de havde et utroligt fordelagtigt tilbud til kunder, der gerne vil låne nogle penge til en båd.

Så vi har bestilt et møde i banken med vores bankrådgiver, så vi kan gennemgå vores økonomi og se, om det overhovedet kan betale sig for os at få et bådlån, eller om det er bedre at vi bare fik et almindeligt lån.

Uanset hvad, så håber jeg, at vi snart får styr på det. For jeg glæder mig sådan til at komme ud og sejle, og der skal jo helst ikke gå alt for lang tid før vi kommer ud, så vi ikke glemmer alt det, vi har lært. Og om det så bliver med et almindeligt lån eller med et bådlån, vi financierer båden, det bliver spændende.