Jeg var så uheldig at slå en tand ud af munden her for nyligt, det gjort naturligvis meget ondt imens at det stod på og det værste var at jeg fik lavet så stor skade på selve tandroden. Dette betød at mit tandlæge ikke var i stand til at genopbygge den originale tand og derfor blev den midlertidigt lukket og jeg blev derfra henvist til en tandimplantat behandling, hos den nærmeste specialist.

Et tandimplantat er en kunstig tand, der næsten er en helt nøjagtig kopi af den originale tand og som fastsættes i kæben, ved hjælp af en lille titaniumskrue. Man benytter sig af den revolutionerende teknik, i flere og flere tilfælde, hvor at en beskadiget eller helt manglende tand bliver erstattet permanent. Et tandimplantat holder gennemsnitligt op til 20 år, hvis man overholder sine tandeftersyn og generelt passer på sin tandbørstning

Jeg benyttede mig af tilbuddet, gennemgik indgrebet over et par gange og i dag har jeg fået mit gamle smil tilbage, og ingen kan se at jeg har en kunstig tand, implantater er nemlig meget troværdige og tilpasset meget præcist. Skulle du selv stå med problemstillingen, så vil jeg varmt anbefale dig at gennemgå en tandimplantatbehandling.