Hvor mange af jer tager egentlig vitaminer, og tager I dem regelmæssigt? Jeg tager selv vitaminpiller hver eneste dag, når jeg ellers har dem på lager, men jeg har pt. glemt at købe nogle nye, og det har resulteret i, at jeg er løbet tør, og jeg kan allerede mærke det tydeligt på mit energiniveau.

Jeg har næsten ingen energi, i hvert fald ikke i forhold til hvad jeg plejer, og overskud er der heller ikke ret meget af. Det er faktisk første gang, jeg har prøvet at være uden vitaminpillen i et par dage, og det kan overraskende nok mærkes tydeligt.

I al den tid hvor jeg har taget vitaminpiller dagligt, har jeg faktisk aldrig rigtigt lagt mærke til, at de har haft en effekt, men nu hvor jeg ikke har taget dem, kan jeg virkelig tydeligt mærke, at de har haft en rigtig stor effekt, og jeg må derfor snarest se at få købt mig nogle vitaminer!

Hvis du sidder derude og læser dette indlæg, og tager du ikke vitaminpiller, så kom i gang! Dit humør vil blive så meget bedre, du vil få langt mere energi, og sidst men ikke mindst vil du have meget mere overskud.