Vi er rigtig mange landmænd i Danmark – ikke så mange som vi har været, men vi er nu stadigvæk en anseelig størrelse. Jeg er en af de nyeste, da jeg for nyelig overtog gården fra min far, og første gang at jeg skulle købe strøelse til mine kreaturer gik jeg online – Jeg køber nemlig alt det jeg kan komme af sted med via nettet.


Min far havde aldrig rigtig gjort sig i online handel, så for sjov skyld kiggede jeg på hans kvitteringer, på det strøelse han havde købt gennem tiderne, og kunne hurtigt konstatere, at han på det nærmeste havde smidt penge ud af vinduet. Han ville i hvert fald have haft penge til de blomster min mor altid gik og sukkede efter på ugebasis. Sikke en lykkelig barndom jeg kunne have haft.

Der er dog intet andet at gøre end at tænke fremad og i det mindste glæde sig over, at man nu køber billige træpiller online.

Det skal blive lidt spændende på den uhyggelige måde at kigge alle de andre ting han har købt igennem tiderne og så se hvor billigt man kan få det online. Det kan nemlig umuligt kun være strøelsen, som han kunne have fået billigere på nettet.

Jeg tager det dog lidt i etaper for ikke at tage livet af det gamle. Det er jo aldrig sjovt at vide at man unødigt har betalt mere end man behøvede. Det er i hvert fald et stort irritationsmoment for mig, og vil helt sikkert også være det for min far da vi langt hen af vejen er 2 alen af samme stykke.

På den lyse side burde ting som billigere strøelse give ekstra profit i sidste ende, så måske når jeg et punkt hvor jeg tjener gode penge. Min far tjente i hvert fald knap nok til dagen og vejen, selvom han sled i det fra morgen til aften. Det skal ikke ske for mig, og derfor har jeg tænkt mig at altid købe billig strøelse.

Har du gode tips til hvor jeg burde købe strøelsen eller andet, som langt de fleste landmænd i ny og næ har brug for at købe så læg endelig en kommentar.