Mennesker oplever stress forskelligt, så derfor er det intet facit på, hvilke symptomer netop du måtte opleve. Hvis du er stresset, så er det en god ide at få stressbehandling. Symptomerne på stress er kategoriseret i fysiske-, psykiske- og adfærdsmæssige symptomer. Sidder du i en situation, hvor det hele går lidt for stærkt og alt er rodet, så er det specielt vigtigt at lytte til sin krop efter faresignaler. Føler du nogle symptomer på stress, er det altid en mulighed at få stressbehandling, så du hurtigt kan komme på fødderne igen og tilbage til det normale.

Søg stressbehandling, hvis du ofte oplever nogle af de hyppigste symptomer på stress såsom uro, hovedpine, vægttab, irritabilitet, hukommelses- og koncentrationsbesvær eller søvnløshed. Især sidstnævnte er et godt måleredskab for stress.

Stressbehandling af professionelle

Det vigtigste hvis du har fået stress, er at du skal tilbage og have en normal hverdag igen. Det kan professionelle psykologer hjælpe med. Jo længere tid en person er ramt af stress, jo større konsekvenser vil det have på kroppen, så derfor er det vigtigt ikke at tøve, når uheldet er ude.

Hjælpen er til at finde – eksempelvis hos GrowPeople, som er erhvervspsykologer, der har et fokus på både privat og arbejdsliv. De tilbyder et skræddersyet forløb, som passer præcis til dig. GrowPeople har over 10 års erfaring og med ca. 500 stressbehandlinger af patienter før dig. De benytter en metode til stressbehandling, som får dig hurtigt muligt tilbage i din normale hverdag, så du ikke behøver at være længe væk fra dit normale liv. Det er vigtigt når du igennem og efter et stressforløb, benytter nogle af de stressforebyggende værktøjer, som de giver en, så du ikke havner i stressbehandling igen.

De benytter en metode, som Pernille Rasmussen har været medudvikler af, hvilket er den bedste metode til behandling af stress. Pernille Rasmussen, som også er psykolog på klinikken, har mere end 14 års erfaring og har forsket i stress ved Bispebjerg Hospital. Derudover har hun udgivet 3 bøger om stress deriblandt en, som er udgivet af Gyldendals forlag.

Har du lyst til at læst mere om stressbehandling af GrowPeople, så har du rig mulighed for at læse mere på deres hjemmeside.