Jeg har alle dage fortrukket streaming når det kom til at se video på nettet. Det kan selvfølgelig være lidt lavere kvalitet, men så kan man altså også starte med, at se videoen fra nærmest første sekund, man trykker på Play knappen.

Den lavere kvalitet er ikke engang et problem længere, nu hvor man kan se i HD på langt de fleste store streaming sites som Youtube. Jeg har ikke engang følelsen af, at de tager længere tid at loade. Det er også snart mange år siden, at jeg sad med et fedtet 33,8 modem og ventede utålmodigt på, at et billede kunne loade.

Selv hos min mor med hendes beskedne internet hastighed går det som en leg, når det kommer til streaming, og det er bestemt ikke dumt, når man besøger de gamle over en weekend. De går nemlig ret så tidligt i seng, og så kan man jo fornøje sig med lidt streaming.

Jeg holder især af at streame gamle introer fra serier. Duck tales, Dallas og Dollars for bare at nævne et par. De er altid værd at gense, og vækker en masse gamle gode minder. Det er så nostalgisk som det næsten kan blive.