Åreknuder er en lidelse, der kan ramme alle. De opstår oftest i forbindelse med graviditet eller sygdom.

I de fleste tilfælde er det ikke en farlig lidelse. Flere og flere vælger dog at få lavet et indgreb af kosmetiske årsager. Dette kan være med til at gøre patienterne mere selvsikre og dermed få det bedre med sig selv.

Der er to muligheder, når der skal foretages en behandling af åreknuder. Du kan enten få et kirurgisk indgreb eller laserbehandling af åreknuderne.

Det er en vurderingssag om, hvorvidt den ene eller anden behandling er den rigtige for dig. Denne vurdering vil blive taget af et professionelt hold af specialister inde for netop dette felt.

Laserbehandling af åreknuder er en forholdsvis ny behandlingsform inde for emnet. Fordele ved at få udført denne behandling er at det kun kræver et lille snit, og dermed er en mindre ubehagelig behandlingsform.

Om du vælger et kirurgisk indgreb eller laserbehandling af åreknuderne, vil du hurtigt være på højkant igen. Allerede næste dag har du mulighed for at tage på arbejde igen. Det skal dog forventes lette smerter i to til tre dage.

Det kan derfor være en idé allerede at opsøge en specialist i dag. Her kan du hører nærmere om dine muligheder med laserbehandling af åreknuder.