Har man et kontor eller en butik uden et sikringsgitter, så bør man måske overveje at få et installeret af en låsesmed til erhverv. Med et sikringsgitter får man en billig og effektiv løsning mod indbrud, da det har en væsentlig præventiv effekt. Dette skyldes selvfølelig at indbrudstyve bliver skræmt væk af et sikringsgitter, da det gør det væsentlig sværere at bryde ind. Der er flere forskellige typer, som kan dække forskellige behov:

  • Fast gitter til dør
  • Fast gitter til vindue
  • Aftagelig TS-gitter
  • Rullegitter
  • Hængslet gitter
  • Gitter til tobaksskabe

Fælles for alle disse løsninger er, at de gør det sværere for uvedkommende at bryde ind, og virker dermed som en beskyttelse for ens værdier. Det er selvfølgelig ekstra vigtigt, hvis man har en ejendom fyldt med værdifulde ting såsom computere og andet elektronik.

Nedsat forsikringspræmie

Hos nogen forsikringsselskaber kan denne ekstra sikring, i form af et sikringsgitter, betyde en nedsat forsikringspræmie. Dette skylder selvfølelig at risikoen for indbrud falder, og derfor falder risikoen for at en forsikringssag skulle opstå. Der er altså derfor gode penge at spare med et sikringsgitter.

Udover at man sparer penge ved at hive fat i en låsesmed til erhverv, så ligger der også værdi i, at man kan få en tryggere hverdag. Hvis ens domicil f.eks. ligger i et udsat område eller naboerne har haft oplevelser med indbrud, så kan det skabe en enorm frygt og en mangel på tryghed, som fjerner glæden ved at være på arbejde.

KeyPartner levere sikringsgitre

Hos KeyPartner låsesmed til erhverv kan man få leveret og serviceret sikringsgitre, og de tilbyder alle de ovenstående typer. Man kan finde deres kontaktinformationer på deres hjemmeside, hvor man kan booke et indledende møde, for at høre mere om det. De tilbyder ligeledes at stille op til bestyrelsesmøder, generalforsamlinger osv., hvis der er mere end en person der skal tage beslutningen.

Er det ikke lige gittersikring man har behov for, men andre sikrings eller låse løsninger, så er det også muligt hos KeyPartner. De tilbyder ligeledes adgangskontrol, låsesystemer, dørlukker, dørtelefon, værdiopbevaring, vindueslåse og sikkerhedsdøre, så der er mange muligheder for at gøre ens ejendom sikrer.