Jeg har besluttet mig for at få lavet silikonebryster, eller det vil sige at jeg næsten har taget beslutningen, er stadigvæk lidt nervøs for, om jeg faktisk tør når det gælder. Har været lidt usikker på sagen i et par uger nu, min veninde Louise har fået lavet silikonebryster, hvor at der er blevet indsat et 200 grams brystimplantat i hvert bryst. Det er faktisk rigtig pænt til hende, hun var meget ulykkelig for sine medfødte bryster.

Det er også min veninde Louise, der har været inspirationskilden til, at få mig selv ud over den kant, hvor at angsten for indgrebet, i dagene efter operationen, opvejes af et stigende selvværd efterløbende. Jeg har i mange år ville have silikonebryster, men jeg frygter lidt at jeg er for pivset, når først at hvert brystimplantat er sat ind. Louise har prøvet at overbevise mig om indgrebets minimale smerte, men det er jo individuelt.

På den anden side, så er det nok bare mig der går og laver forestillinger om alt muligt, der slet ikke kommer til at være sådan, men jeg må indrømme at jeg mest af alt frygter dagene efter indgrebet. Jeg har været i telefonisk dialog med en klinik, der laver silikonebryster og de har forsikret mig at et brystimplantat, i dag indsættes, med minimale efterløbende bivirkninger og smerter, så måske skulle jeg bare springe ud i det?