Jeg leder efter en Weleda forhandler. Min hud er ikke særlig samarbejdsvillig, og jeg har hang til eksem og udslæt i meget høj grad. Det vil sige, hvis jeg skifter hudplejeprodukter for ofte, så gør det at min hud ikke kan følge med udviklingen og reagerer ved at slå ud.

For lang tid siden besluttede jeg i samråd med min hudlæge, at jeg skulle holde mig til én slags hudpleje, og vi blev enige om, at serien fra Weleda var et godt valg, da der ligger en Weleda forhandler tæt på hvor jeg bor, og dette mærke ikke indeholder nogle stoffer, jeg er overfølsom over for.

Desværre er der sket det, at den Weleda forhandler, der næsten var min nabo har været nødt til at lukke butikken og i stedet åbne i en helt anden by, på grund af noget flytning.

Jeg har ikke lyst til at tage særligt langt, når jeg skal købe min hudpleje. Jeg bor i en ret lille by, hvor offentlig transport er en by i Rusland. Derfor skal jeg nu lede efter en online forhandler af disse produkter, så jeg kan fortsætte min behandling.