Jeg drømmer mig tit helt væk når jeg sidder I offentlig transport. Især i tog er det ret slemt. Sidst jeg gjorde det kom jeg til at tænke på Sex Legetøj, og hvad jeg ville købe næste gang, og før jeg vidste af det var jeg kørt hele 3 stationer så langt. Det blev sen aftensmad den dag, men i det mindste ved jeg hvilket sexlegetøj jeg har mest lyst til at købe.

Det bliver en penisring denne gang, da jeg har hørt meget godt om dem. Både fra venner og bekendte, men også de få anmeldelser jeg har formået at snuse mig frem til på nettet. Derfor tænkte jeg, at det kunne være sjovt, at prøve den type sex legetøj, de koster jo ikke ligefrem en bondegård, og det er altid fedt at prøve nye ting. Sådan har jeg dog ikke altid haft det. Især med sexlegetøj har jeg haft stor berøringsangs. Jeg fik heldigvis noget sexlegetøj i fødselsdag gave af en veninde og så fik jeg lynhurtigt oparbejdet mig en appetit for mere, og jeg fik virkelig øjnene op for disse vidunderlige ting, og siden den dag har jeg slet ikke været til at styre på 3 tønder land.