Som restaurant ejer, afhænger man meget af sine ansatte for at få restauranten til at køre rundt. Rengøringen skal sørge for en præsentabel og ren restaurant, Souschefen skal sørge for, at der bliver holdt styr på tingene, kokkene er vigtige for at maden bliver lavet, tjenerne skal sørge for at maden kommer hurtigt ud til dem, der har bestilt og sidst men ikke mindst skal din opvasker i restauranten sørge for, at der er rent service, som maden kan blive serveret på.

Er der bare én af de ansatte, der er syge eller måske én, der når at sige op, inden du har fået ansat en ny, kan det skabe rent kaos i restauranten, især i det perioder, hvor der er ekstra travlt.

Hav altid en nødplan klar

Derfor er det en rigtig god idé at have en nødplan, så du nemt og hurtigt kan få erstattet nogle af dine ansatte, hvis der skulle være behov for det. Der er selvfølgelig nogle ansatte, der ikke er lige så nemme at erstatte som andre er, f.eks. souschefen og kokken, men der er andre der sagtens kan erstattes af bureauer ude fra.

Nogle af de ansatte, du bør have en nødplan for, er f.eks. rengøringen og din opvasker til restauranten. Selvom de begge er vigtige ansatte for, at restauranten kan køre rundt, kan de dog erstattes af folk ude fra, der er oplært i grundig rengøring eller opvask i restauranter.

Vikarbureauer med opvasker til restaurant

Der findes f.eks. vikarbureauer, der har ansatte, der er blevet oplærte i at være opvasker hos restauranter. Vikarbureauet har som regel selv oplært de ansatte, og har samtidig en tilsynsmand, der følger op på de ansattes kunnen.

Det smarte ved at have et fast vikarbureau, der har opvasker til restauranter er, at de kan træde til når lokummet brænder, og du har brug for assistance. Og så selv om, at det kun er i perioder, du har brug for den ekstra assistance.

Mange vælger også at have faste aftaler, med vikarbureauer, der har opvaske til restauranter. På den måde, kommer deres faste opvasker fra vikarbureauet, og skulle det ske, at han melder sig syg, så er vikarbureauet allerede informeret om det, og vel i stedet sende en anden vikar, indtil den faste bliver rask igen.

Ønsker du at have en nødplan klar til når din opvasker til restauranten er syg? Har du restaurant i København kan Opvasker Service anbefales. Læs mere om dem på www.opvaskerservice.dk.