Tandlæger KøbenhavnDet er ingen hemmelighed, at det kan være svært at vælge mellem de mange forskellige tandlæger, der er at vælge imellem i København. Hvis man ingen ide har om, hvilke tandlæger der er gode i København, så kan det især være svært. Heldigvis har forbrug.dk lavet en god, kort guide til, hvordan du tager dit valg mellem de mange tandlæger i København.

Find de tandlæger i København, du har tillid til

Når du skal vælge imellem de mange tandlæger i København, foreslår forbrug.dk, at du først og fremmest vælger den eller de tandlæger, som du har tillid til, og som du kan føle dig tryg hos.

Det er meget vigtigt at have tillid til sin tandlæge og føle sig tryg. Men glem ikke at tjekke, hvad andre tandlæger tilbyder, inden du beslutter dig.

Tjek prisen hos flere forskellige tandlæger i København

Da der kan være mange penge at spare, når du går til tandlægen, er det en god ide, at tjekke priserne ud hos de forskellige tandlæger i København.

Få tilbud fra flere forskellige tandlæger i København, når du skal have en større tandbehandling

Skal du ud og investere i en større tandbehandling, foreslår forbrug.dk, at du tjekker hvad den samlede pris vil blive hos flere forskellige tandlæger i København.

Klag, hvis det går galt

Hvis du ender hos en tandlæge i København, hvor en tandbehandling er gået galt bør du ikke holde dig tilbage med at klage. Der er helt sikkert andre tandlæger derude i København, der vil kunne rette op på skaden – og du bør derudover også få pengene retur fra den anden tandlæge. Husk, at du kan klage i op til to år efter din tandbehandling.