Jeg har lige fået en bonus fra mit arbejde, fordi jeg tilsyneladende har gjort et godt stykke arbejde, og det er da rart at blive anerkendt. Pengene har jeg besluttet mig for at bruge på et par nye arbejdssko og et par træsko, så nu skal jeg på skoshopping.

Jeg er rigtig glad for sko, og jeg synes ikke, at jeg har så mange forskellige par, som jeg godt kunne tænke mig, fordi det har været lidt stramt med økonomien her på det sidste, så bonussen faldt på et meget tørt sted.

Mine arbejdssko er blevet meget slidte og udtrådte, og derfor syntes jeg, at det var passende, at jeg brugte nogle af pengene på at købe nye arbejdssko. Er det ikke meget smart?

Derudover har jeg længe manglet et par træsko, som man lige kan træde ned i hurtigt, når man skal ud i haven, og jeg har fundet et rigtigt fint par træsko, som jeg også har tænkt mig at købe.

træsko

Nu hvor jeg ved, hvor mine kommende træsko skal købes henne, mangler jeg bare at finde ud af, hvor mine arbejdssko skal købes henne, og derfor kunne jeg godt tænke mig at høre, om der mon er nogle af jer, der kan anbefale nogle bestemte arbejdssko eller en forhandler af disse?

Nu hvor jeg alligevel er i gang med at spørge jeg om arbejdssko, så må I da også gerne lige smide en kommentar, hvis I har fundet nogle træsko, som I synes, at jeg bare MÅ eje, det kunne da også være rart.

Ellers må I have en rigtig god dag – jeg vil snart tage på shopping, og så må vi jo se, om jeg kommer hjem med nye arbejdssko, træsko eller måske begge dele.