pynt til bryllup pynt til barnedåbPynt til bryllup starter gerne med hjerter og pynt til barnedåb ligeså. Strø dem ud som konfetti eller leg med dem som balloner. Få dem eventuelt i rødt – kærlighedens og lidenskabens farve.

Pynt til bryllup med hjerter

Skal det være romantisk, stort eller lille. Hjerter er altid en god idé at have med i din pynt til bryllup. Røde konfettihjerter kan du strø ud over bordet eller også så kan du også få dine helt egne røde hjerteformede balloner som pynt til bryllup. Festligt romantisk og smukt på den store romantiske festdag. Bordkortene kan også være hjerteformede i flere farver, og så et tonen sat an for det store bryllupstema. Her finder du pynt til bryllup, hjerter og meget, meget mere. Få også diamanter i hjerteform – det oplagte bud på pynt til bryllup – og så findes det oven i købet i mange stærke farver. Sig det med hjerter og følg dit hjerte, når du vælger dekorationen.

Pynt til barnedåb med hjerter

Pynt til barnedåb kan være hjerter i flere farver og former. Få fx konfettihjerter i shocking pink, som kan sprede det glade, kærlige og festlige budskab på den store familiefest og navnedag. De findes også i pink og hvid, så du kan variere udtrykket. Spred pynt til barnedåb på bordet og giv dagen et højtideligt og festligt twist. Du kan også få dekorative, smukke indslag, som minder om lyserøde hjertediamanter. Læg dem på bordet og skab kærlighed og glæde. Vælg dekorative indslag med hjertet, og lad dig inspirere af det gode symbol på kærlighed. Hjerter kan også indgå i en loftsdekoration, som I hænger op over bordene. Her finder du pynt til barnedåb i mange varianter. Få evt. en lyseblå hjerteballon som pynt til barnedåb – eller måske en hjerteformet ballon med storken, der kommer med barnet. Vælg også blåt og hvidt hjertekonfetti, hvis du er vild med hjerter, der pynter.