Én gang om uge går jeg til psykolog i København. Jeg kommer fra Farum, hvor al min aktiviteter og familie også er, men den ene gang om ugen tager jeg turen ind til Østerbro. Det er ikke, fordi jeg er retarderet eller har en psykisk lidelse, men jeg har lidt problemer med min psyke, som jeg gerne vil have en anden til at hjælpe mig med at komme af med.

Det er også helt tilfældigt at jeg er endt hos netop den psykolog i København, fordi jeg egentlig mente, at det ikke var nødvendigt, fordi jeg bare skulle tage mig sammen og blive moden. Men jeg havde en samtale med mine forældre en dag, og der blev vi enige om, at det kunne hjælpe mig bedre på vej, hvis jeg fik professionel hjælp.

Min mor kendte en psykolog i København, som en af hendes veninder havde været hos og lovpriste, så på den måde blev det hende på Østerbro. Jeg aner ikke om der findes andre eller om der findes en i Farum, men jeg kan godt lide hende, og jeg har intet imod at skulle køre så langt i s-toget, fordi så har jeg lidt tid til at tænke over alt det, vi har talt om.

Hver gang jeg har været på besøg hos hende, bliver jeg mere og mere glad for, at jeg tog skridtet og fulgte mine forældres råd om at få professionel hjælp fra en psykolog i København, fordi jeg ved slet ikke, hvor jeg ville have været i dag, hvis ikke det havde været for hende.

Hun har hjulpet mig med at få mere selvtillid, så jeg ikke har samme problemer med fyrene og i skolen. Mine forældre har også sagt, at jeg virker meget mere glad nu. Så hvis du har overvejet, om det er nødvendigt at gå til psykolog i København, så vil jeg klart anbefale det.