plastikkirurgiPlastikkirurgi er noget, man gør med rettidig omhu, og det er ikke for at lyde som gamle Mærsk McKinney Møller, som havde det som ordsprog og mantra. Der er dog noget om snakken, når det kommer til plastikkirurgi, fordi det er og bliver en disciplin og en videnskab, hvor der i den grad kræves timing og en balance mellem for lidt og for meget. Det skal være lige tilpas, og vælg mennesker til at gøre det, som har et afbalanceret syn på skønhed, din krop og er gode til at informere dig om fordele såvel som ulemper.

Plastikkirurgi er en balancegang

Plastikkirurgi er en balancegang mellem det mulige og det realistiske. Mange mener også, at det også omfatter det naturlige. Mange af de yngre kvinder i alderen 18 til 25 vælger lige nu at få store og runde bryster, mens dem, der er lidt ældre er mere varsomme med, hvor mange ml de vil have at deres implantater er på. Plastikkirurgi er dog andet og mere end en kunstart og en videnskab, som retter sig mod unge kvinder, der drømmer om voldsomme bryster. Det er det umuliges kunst, og netop derfor er det så godt, at de fleste, som tilbyder plastikkirurgi, er blevet yderst gode til at være ærlige omkring, hvad de forskellige operationer indebærer, og hvordan de ønskede resultater vil blive. Der er generelt også overvejelser omkring det naturlige i det, der bliver lavet. Plastikkirurgi kan også være fedtsugning og at få fjernet overskydende hud efter vægttab og strammet maven op. Brystløft og at få rettet ører eller fjernet overskyndende hudlag over øjnene er også muligheder, og man kan roligt sige, at nutidens plastikkirurger er dygtige til det, de laver, og de sætter en ære i at udføre et godt, naturligt og ægte stykke arbejde. Det afhænger selvfølgelig af en afstemning mellem kundens forventninger og det endelige resultat af plastikkirurgi, men langt de fleste kunder er yderst tilfredse og ville uden at blinke gøre det igen, hvis de fik muligheden, eller der skulle opstå et generende problem ved deres udseende. Det er da en tillidserklæring til skønhedsindustrien, der vil noget. Her får du kvalificeret og yderst kompetent plastikkirurgi.

Plastikkirurgi er meget menneskelig

Plastikkirurgi er på mode lige nu, men den er langt fra så ny, som vi går rundt og tror. Det er menneskeligt at søge efter kilder til mere skønhed, evig ungdom og at forsøge at dække over egenskaber og træk, de ikke bryder sig om. Plastikkirurgi kan gøre camouflagen permanent, så man ikke behøver at dække hele kroppen til for at skjule ekstra hudlag mm., men derimod glad og frejdigt viser sin krop frem lige sådan som man har lyst til. Udseende er ingen hindring, og med plastikkirurgi kan du få de, som du vil have det – dog med visse grænser. Det er altså ikke ALT, der er muligt og realistisk og nogle gange må man også erkende, at less is more. Det er ikke alle, der skal have dobbelt D-skåle, men nogen skal. Det er heller ikke alle, der ønsker at ændre på stritører, men nogen skal. Og det er heller ikke meningen, at alle mennesker i verden skal have plastikkirurgi, men alle kan, hvis de ønsker det. Det er egentlig heller ikke pointen, at alle skal forsøge at være perfekte. Vi er alle smukke sådan som vi er, og hvis der er noget ved udseendet, som generer eller skaber komplekser, kan vi forsøge at rette det til ved hjælp af plastikkirurgi. Forfængelighed er også en menneskelig egenskab, og plastikkirurgi er i den grad et resultat af menneskers forskning og higen efter at blive bedre, smukkere og mere tilfredse med vores udseende. Alt med måde er dog et godt ordsprog, og plastikkirurgi er bedst som en balancegang mellem det mulige og det skønne.