Indisk take awayEr du helt pjattet med eksotisk mad fuld med alskens krydderier og urter, så er det værd at prøve indisk mad fra det traditionelle indiske køkken. Indisk mad er nemlig unik for dets mange krydderier. Særligt bliver ingefær, koriander, krydderiblandingen Masala og hvidløg ofte brugt i indisk mad.

Shop indisk mad – det er altid en farverig oplevelse

Man kan finde et væld af opskrifter på traditionel indisk mad og gode, lækre indiske opskrifter på nettet og i forskellige opskriftsbøger. Og det kan helt sikkert være en oplevelse at kaste sig ud i at lave indisk mad i køkkenet derhjemme. Bare at skulle ud og shoppe alle de forskellige eksotiske krydderier, nødder, varianter af fisk og skaldyr eller lam, kan være en oplevelse i sig selv.

Men hvis man er helt grøn inden for indisk mad og aldrig har sat tænderne i en Chicken Tikka Masala, som nok er den meste kendte ret inden for indiske mad og det indiske køkken, kan det være en ide at tage på en indisk restaurant og prøve de forskellige indiske madretter af først.

GURU i København serverer autentisk indisk mad – med stor erfaring

En anerkendt indisk restaurant i København, som kalder sig selv GURU og faktisk kan prale med at være den første indiske restaurant i Danmark, er et besøg værd. Her har personalet stor erfaring med indisk mad og indiske opskrifter. Faktisk bliver den indiske mad, der serveres på GURU, blot bedre og bedre for hver dag fordi generation for generation konstant lever for at perfektionere deres menu til gæsterne på GURI Indian Restaurant. Derved får gæster, der besøger GURU restaurant, med sikkerhed en ”ægte og autentisk” smag af indisk mad.

Hvis du er begyndt at interessere dig for indisk mad men stadig ikke har den praktiske erfaring med at lave indisk mad og sammensætte forskellige indiske retter på den helt rigtige eller mest smagfulde måde, kan et besøg hos GURU være et inspirerende besøg værd. Her kan du både smage dig frem i GURU’s meget varierede og spændende menukort af indisk mad men dertil kan du højst sandsynlig også lokke gode tips og tricks ud af personalet på GURU, som har en stor og stolt viden om den indiske mad og de indiske madtraditioner.

På GURU kan du få et væld af retter i kategorien indisk mad. Besøg deres hjemmeside for flere detaljer om indisk mad, menukort, GURU’s historie og meget andet