I en verden hvor at alt skal gå stærkt, både i den virkelige verden og den virtuelle verden, kan det nogle gange godt svare sig, at analysere på bestemte systemer, før man sætter dem på gaden. I vores tilfælde gav det et enormt løft, at få afviklet noget performance analysis, efterfulgt af en grundig performance optimization, på vores interne IT systemer.

Sagen er den, at udviklingen i IT generelt går så hurtigt efterhånden, at der meget hurtigt kan opstå flaskehalse og konflikter i virksomheders komplekse IT systemer, fordi at man ikke har gjort forarbejdet ordentligt. Når du opgradere og implementerer nyt software, for den sags skyld også hardware, er der automatisk en chance for ustabilitet. Denne risiko kan minimeres med en performance analysis test, suppleret af en performance optimization.

Hvis du og din IT administrator ikke selv har det tekniske overskud til at gennemføre en performance analysis, så er der eksterne virksomheder, der har specialiseret sig i denne system optimeringsproces. Det kan godt svare sig, at købe løsningen ude i byen, da en performance optimization kræver ordentlige ressourcer, for at kunne åbne den helt korrekte feedback fra systemet.