Efterhånden bliver plastikkirurgi og botox mere og mere populært, og det er ikke bare kvinder, der benytter sig af disse metoder til at komme til at se bedre ud. Nej, også mænd har fået øjnene op for penisforstørrelse og hårtransplantation, som skal gøre livet lettere for dem, og ikke mindst give dem større selvtillid. For nogle kan det måske virke som lidt drastisk at ty til så voldsomme metoder som kirurgi, men heldigvis er åbenheden og accepten omkring plastiske operationer blevet langt større i dag.

Mon botox egentlig også til mænd?

Botox er en populær måde at bekæmpe rynker på. De seneste par år, er botox blevet langt mere populært blandt mænd, der også gerne vil skjule alderens små begyndende tegn, og på klinikkerne ser man flere og flere mænd, der for alvor går op i deres udseende, og ikke ser det som noget pinligt at få regelmæssige indsprøjtninger.

Pletskaldet – Hvad med en hårtransplantation?

At tabe håret er bestemt ikke sjovt, men her kommer en hårtransplantation til gavn. Hvem får egentlig en hårtransplantation? Det at tabe håret betragtes desværre som et tegn på alderdom, men faktisk ser man hårtab allerede ned i 20-årsalderen, og i visse tilfælde ser man det også hos kvinder, som et tegn på stress. En transplantation af hår er en effektiv måde til at komme pletskaldethed til livs på, og du vil automatisk komme til at se flere år yngre ud.

Utilfreds med din krop? Overvej en penisforstørrelse

Der er sikkert mange, der har overvejet at få en penisforstørrelse. Som navnet på indgrebet antyder, er en penisforstørrelse en metode, hvorpå man forstørrer penis i længde og/eller tykkelse. Lige som kvinder tit kan være utilfredse med deres bryster, findes der også mange mænd, der ikke er tilfreds med deres penis. Der er selvfølgelig rigtig mange ting, man skal overveje, før man får sådan en operation, men er man utilfreds med sin krop, og det er helt generelt for både mænd og kvinder, kan dette altså være meget hæmmende.