Her i weekenden fik jeg endelig taget mig sammen til at få købt min nye vinterjakke. Jeg var også blevet ret træt af at fryse sådan, men jeg havde desværre ikke rigtig haft tid til at komme ud og finde den parka jakke, jeg havde besluttet mig for, at jeg ville have i år.

Da vejret ikke lige var det bedste, og en vinterjakke var hårdt tiltrængt for mig, besluttede jeg mig for at lede efter en på nettet. Jeg har altid haft gode erfaringer med at købe tøj på nettet, så det tog mig ikke langt tid at finde en parka jakke, jeg godt kunne tænke mig. Mange af mine venner siger ellers, de ikke kunne finde på at købe tøj online, i hvert fald ikke, hvis de ikke havde prøvet tøjet i en rigtig butik før, men det synes jeg nu er lidt underligt.

Det var godt nok ikke samme mærke, som den parka jakke, jeg havde set i butiksvinduet for nogle uger siden, men den jeg fandt på nettet lignede ret godt, og så sparede jeg en del penge ved at købe min jakke online fremfor i butikken, som man jo ofte kan, når man handler online.

Jeg glæder mig meget til at min jakke kommer med posten. Den skulle jo gerne komme i løbet af den kommende uge, og eftersom nogle vejrudsigter siger, der bliver hvid jul i år, og så ville det nu være rart med en parka jakke inden alt for mange dage. Det med størrelsen er jeg ikke så bekymret for, for jeg olejer gerne at kunne passe det tøj, jeg køber på nettet, også selv om jeg ikke har været ude at købe det før.