Jeg synes bestemt ikke, det var længe, vi havde godt sommervejr, men man kan selvfølgelig håbe på, det bliver bedre igen inden længe. Det dårlige vejr har dog inspireret mig til at kontakte et trykkeri, der ligger her i byen, for at få lavet paraplyer med tryk.

For nogle måneder siden startede jeg, sammen med en god ven, et firma op, og vi har i et stykke tid gået og overvejet, om vi skulle få lavet nogle reklamegaver fra et trykkeri, som vi kan dele ud til vores kunder, og med dette vejr, synes jeg bestemt ikke, det er en dårlig idé, at det måske blev paraplyer med tryk.

Jeg tror, det ville være en god idé at dele paraplyer med tryk ud her til sommerens udendørskoncerter, hvor det kan risikere at begynde at regne. Af erfaring ved jeg, at det generelt er en rigtig god idé at kontakte et trykkeri for at få lavet reklamegaver for ens firma, og at det plejer at give en god portion nye kunder.

Paraplyer med tryk er stadig noget, jeg går og overvejer, for jeg skal lige have vendt det med min partner og have hørt, om han også synes det er en god idé, at vi tager kontakt til det lokale trykkeri.