Som overskriften antyder så har jeg brug for både et flyttefirma i København og opbevarings faciliteter inden længe. Og som overskriften også antyder, så leder jeg efter anbefalinger på samme, for hvis der er noget jeg hader er det at købe katten i sækken, hvilket jeg ofte har gjort. Derfor prøvet jeg at gøre det til en vane, så vidt muligt, at lede efter anbefalinger online før end at jeg køber noget, men i dette tilfælde har det ikke været mig muligt, og så er jeg jo nød til at spørge i stedet.

Nå men first order of business er en flyttefirma i København. Der findes jo i tusindvis, eller i hvert fald tæt på, og jeg har jo ikke en kinamands chance for at finde rund i alt det. Man kan naturligvis ringe og spørge, men det får man jo nok ikke noget ud af, for der er jo ingen som vil indrømme hvis deres service lader noget tilbage at ønske. Derfor skriver jeg her, i tilfælde af at en læser skulle kunne være behjælpelige med den beslutning.

Men det slutter jo ikke der, for i forbindelse med min flytning får jeg også brug for opbevaring i en tid, da jeg ganske enkelt ikke har plads til alle mine ejendele det nye sted jeg skal flytte hen. Og det er jo vigtigt, for hvis man ikke passer på risikerer man jo alt fra tyveri til fugtskader, og da jeg har nogle ret værdifulde ejendele, som blandt andet antikke møbler, er det naturligvis af yderste vigtighed. Igen vil jeg værdsætte al den hjælp i kan tilbyde.

Omend at et flyttefirma i København ikke er nogen sjældenhed, så har jeg faktisk også overvejet at leje en flyttebil, for jeg har nemlig kørekort og alt det der, men desværre ser det ud til at jeg ikke kan skaffe den nødvendige tid, og så er der jo ikke andet for end at betale nogle andre for at gøre arbejdet. Men selv hvis jeg havde tiden ville jeg stadig have det samme problem med opbevaring, for hvem, altså bort set fra alle flyttefirmaerne, tilbyder egentlig opbevaring? Der skal jo nok være nogen, men jeg har altså ingen idé om hvor jeg i givet fald skulle begynde at lede.

Men sådan er livet jo nu engang. Der er ingen som har sagt at det skal være let, hvilket altid har irriteret mig grænseløst, for hvem har sagt at det ikke skal være let? Hvorfor er det egentlig at man skal så forfærdelig tidligt op om morgenen? Hvorfor kan jeg ikke på lovlig vis slå et telt op ude i skoven og leve der, hvis jeg nu skulle have lyst til det? Hvorfor skal alt partout være så besværligt?

Nå ja, tag det nu roligt, det er jo bare et lille problem med et flyttefirma i København med tilhørende opbevaring. Det skal nok gå og alt det der. Og selvfølgelig har i ret, men nogle gange synes jeg at det hjælpe at lukke alle disse ting ud når livet driller. Jeg er i forvejen utrolig stresset på arbejdet, og så hjælper det jo heller ikke at man skal bruge al sin fritid på at leve efter et flyttefirma i København, eller opbevaring eller hvad man nu må have brug for. Men nu har jeg vidst også brokket mig længe nok. Som jeg allerede har nævnt, så vil det glæde mig utrolig meget om du eller i kan komme med nogle anbefalinger så jeg ikke skal bekymre mig mere om den sag. Så kan jeg tage mig et par dage på langs mens at jeg betaler andre for at løse mine problemer, det er sgu da lykken.