Jeg er begyndt at elske at spille online Bingo spil. Jeg har spillet siden december dengang sneen lå højt og tungt. Det indbød i særdeleshed til indendørs aktiviteter, og da jeg virkelig hader at spilde tiden foran fjernsynet tyede jeg til min computer.

Jeg troede først at online Bingo spil ville blive en vinter flirt, men det har vist sig at være overraskende langtidsholdbart og ikke noget jeg vil stoppe med at spille lige foreløbig.

Især fordi det er muligt at chatte med de andre bingo spillere, hvilket altid er hyggeligt, og jeg fandt hurtigt venner, da jeg langt fra var den eneste, der fortrak at blive indendørs i denne ulidelig lange vinter.

Det sjove ved online Bingo spil er, at der findes to forskellige typer som spiller. Der er dem der bare spiller for hyggens skyld, og så er der dem der elsker at vinde, og satser på at komme ud af med profit. Der går sågar historier om, at der ligefrem er nogen der tjener gode penge, og kunne sige deres job op og spille fuldtids bingo.