Det har endelig lykkes mig at få den krop som jeg har drømt om så mange år! Jeg har prøvet at være på så mange ulidelige slankekure som næsten ingen forskel har gjort. Denne gang har jeg også været på kur. Men denne gang var det ikke en ligeså barsk kur som alle de andre. Sjovt nok har jeg opnået det bedste resultat med denne kur, nemlig Nupo  – kuren!

Da jeg bestemte mig for at gå på kur, valgte jeg også samtidig at starte med at bruge de skønne hudplejeprodukter fra Beaute Pacifique. Min hud havde virkelig brug for en masse pleje og da jeg havde fået anbefalet de produkter af forskellige personer valgte jeg at købe dem!

Nupo kan selvfølgelig også være en streng slankekur, men der er forskellige måder at følge nupokuren på. Jeg valgte at følge den nemmeste af dem alle. Men til gengæld er jeg også begyndt at træne. Jeg tror bestemt ikke at jeg ville kunne holde ud at træne 3 gange om ugen som jeg gør nu, hvis jeg havde valgt at følge den strengeste nuposlankekur!

Jeg har som sagt opnået fantastiske resultater med Nupo. Jeg har tabt 10 kg, og det er rigtig meget, når man tænker på at jeg ikke er særlig høj! De 10 kg har betydet rigtig meget for min selvtillid! Ikke mindst har min også taget rigtig godt imod Beaute Pacifique!