Drytech – god løsning mod fugt i kælder

Hvis du har en kælder, som bliver brugt til opbevaring eller beboelse, og ikke vil have at dine ting bliver ødelagt af fugt, så har Drytech den rette løsning til dig. Drytech har stor erfaring inden for fugt i kælder og kan med garanti være behjælpelige. Det er ikke alle kældre der er indehavere af vinduer, og der er derfor ikke mulighed for at lave gennemtræk. Det medfører til et dårligt indeklima, som kan være starten på dine problemer. Det kan blive et særdeles stort problem, hvis din kælder bliver brugt til beboelse, for eksempel til et soveværelse. Vi bruger omkring 8 timer på døgnet i et soveværelse, som er meget, hvis der er fugt i din kælder. Det kan både du og dine pårørende tage skade af. Så hvorfor ikke få et tjek og være sikker på at ingen tager skade?

Nå dit problem i tide

Når fugten først er fremme, kan det sprede sig til værre problemer. Skimmelsvamp er især præget i de danske hjem, idet der er problemer med fugt. Derudover kan der også opstå husstøvmider, idet de befinder sig i fugtige rum. Fugt og skimmelsvamp kan medføre til fatale problemer såsom luftvejsinfektioner, åndedrætsbesvær, træthed, hovedpine mm., som ingen vil udsættes for. Derfor er Drytech den rette for dig, hvis du ikke vil rende ind i problemer som disse.

Garanti til kunder

Drytech garanterer at der er hjælp på vej, hvis der er problemer med fugt. Tilfredsheden hos brugerne er meget høj, idet de yder en blændende service. Derudover tilbyder de 20 års garanti på skjulte installationer til deres forbrugere, så i tilfælde af problemer, vil de altid stå klar. Drytech garanterer at fugt og lugt i din kælder forsvinder under få måneder.

Er du i tvivl?

Hvis du er i tvivl om din kælder lider af fugt og om det er sundhedsskadeligt at bo i den, skal du blot kontakte dem via Drytech.dk. Her kan du nemt bestille et fugttjek ved at indtaste dine oplysninger. Dernæst bliver du kontaktet for at finde den dato og tid, som passer dig bedst. Drytech står altid klar til at hjælpe dig!