Kender du det når du har så voldsom en forkølelse, at du begynder at tage imod dårlige forslag til hvordan du kan komme af med det, fra dine venner, der ikke ved en skid om det? Jeg har lige haft en rigtig slem en, og selvom jeg har en masse gode venner med masser af forslag og gode idéer, som kan hjælpe mig, troede jeg, men det var først efter at have talt med min chef, om hvor lang tid min sygdom ville vare, at jeg virkelig kunne løse det – Naturlægemidler.

Ja, du tror det er løgn, men det præcis det der skete. Jeg havde været syg i en lille uges tid, og så ringede min chef til mig for at foreslå mig, at jeg skulle prøve nogle bestemt naturlægemidler, som han selv havde prøvet på et tidspunkt, og den mod forkølelse var især en han synes om. Det er sådan et vildt sted at få sådan et råd fra, men ikke desto mindre sandt.

Efter min chef havde ringet til mig, købte min kone nogle forskellige naturlægemidler med hjem og jeg prøvede dem og på magisk vis hjalp naturen mig af med den værste forkølelse, jeg nogensinde havde haft.