Jeg har næsten hele mit liv haft en stor fritids hobby som fisker, har været på flere ture med overnatning i telt og frisk luft fra morgenstunden af, imens at fiskestængerne blev gjort klar til dagens fangst. Jeg har det meste nødvendige grej efterhånden, alt lige fra multifoldekniv, vaders og til trefod, men som tiden er gået, har jeg opdaget noget omkring militærtøj.

Jeg er klar over at det nok ikke er rumvidenskab at finde ud af, men jeg har altid købt mit fiskerigrej i den lokale hobbybutik, aldrig tænkt nærmere over det, bare fundet varen og betalt uden brok. Nu har jeg så fundet ud af, at militærtøj også er noget man kan kaste ind under kategorien tøj til fiskeri, vel og mærket til tider væsentligt billigere.

Ja du læste rigtigt, jeg har fundet ud af at man nogle steder kan finde militærtøj, der er en del billigere i indkøb, men som har nøjagtig de samme praktiske funktioner, som man ofte finder indbygget i det mere klassiske fiskeritøj og det hænger selvfølgelig sammen med en del fælles ting de to brancher trods alt har til fælles fra start og i mit tilfælde fandt jeg ud af mange ekstremt praktiske ting ved militærtøj, har nogle langt bedre fordele udendørs, da tøjet ofte er forberedt til mange forskellige ting.