Efter at have undersøgt lidt om printere på nettet, fandt jeg ud af, at det, for mig, allerbedst kunne betale sig at skifte den gamle printer ud med en printer, der kører med lasertoner, da den ville være langt billigere i drift. Jeg købte min nye printer i går, for da der jo for tiden er januarudsalg, kan man lige så godt benytte sig af det.

Jeg fik i øvrigt en rigtig god behandling i den forretning, jeg købte min nye laserprinter i, og ekspedienten gav mig ret i, at hvis ens udskrifter primært er med sort farve, så er printere, der bruger lasertoner, af en og anden grund, billigere som printer, når man regner i pris per udskrift.

Selv om lasertoner generelt er dyrere end almindelige blækpatroner, så vil en almindelig blækpatron alligevel være dyrere, da en lasertone indeholder mere farve til udskrift.

En anden fordel ved at bruge lasertoner er, at kvaliteten af ens udskrifter er meget høj, uanset hvilken type papir, man vælger at bruge, hvilket er en stor fordel, synes jeg. I de år, jeg har brugt en almindelig printer, har jeg nemlig brugt mange penge på dyrt papir, da det så bedre ud i sidste ende, og det kan jeg måske spare lidt på nu.

Tilmed fandt jeg en hjemmeside, hvor jeg kunne købe billige lasertoner, som jeg kunne bruge til den printer, jeg lige havde købt. Jeg er overbevist om, at jeg i den kommende tid kommer til at spare mange penge på min printer i forhold til den gamle, nu hvor jeg har skiftet den ud med en smartere, nyere lasermodel. Jeg har naturligvis allerede prøvet den, og jeg er meget tilfreds med det resultat, jeg ser.