Jeg har et lille problem, som jeg godt kunne tænke mig at få noget hjælp med. Min printer løb nemlig tør for blæk i går, og da min mand, som plejer at købe nye blækpatroner, er ude og rejse lige pt., så aner jeg ikke mit levende råd om, hvad jeg skal gøre. Jeg kan ikke helt finde ud af, om det er blækpatroner eller laserpatroner, jeg skal købe til min printer?

Jeg ved godt, at man normalt bruger laserpatroner til en laserprinter og blækpatroner til en almindelig printer, og det er sådan set heller ikke der, problemet ligger. Problemet er, at jeg ikke ved, om det er en almindelig printer eller en laserprinter, vi har, og det gør det jo lidt svært at købe printerpatroner.

Jeg har prøvet at læse mig frem til det på printeren, men det hjalp ikke synderligt meget, og det er sådan set derfor, jeg skriver dette blogindlæg.

Når jeg først har fundet ud af, om det er laserpatroner eller blækpatroner, jeg skal bruge, så ved jeg dog udmærket godt, hvor jeg skal købe dem henne. Jeg kender nemlig en, som sælger billige laserpatroner her.

Da jeg som sagt har tænkt mig at købe mine blækpatroner og/eller laserpatroner på nettet, har jeg ikke rigtig mulighed for at høre en ekspedient om, hvad det helt præcist er for nogle printerpatroner, jeg skal bruge, og jeg har derfor brug for din hjælp.

Hvis du kan give mig en lille vejledning i, hvordan jeg finder ud af, om jeg skal købe blækpatroner eller laserpatroner, så vil jeg blive meget taknemmelig. Jeg står nemlig og skal printe nogle vigtige papirer ud, og det er jo lidt svært, når printeren mangler blæk.