Jeg var altid genert over mine arme. Jeg syntes de var for tynde og lange, så jeg havde lyst til at dække dem til konstant. Problemet var bare, at mine forældre ikke gad købe mig nogle langærmede camouflage t-shirts. Det var ellers dem, jeg havde brug for – så i sidste ende måtte jeg tage sagen i egen hånd.

Jeg havde en masse venner og veninder der holdt af mig og støttede mig, men jeg følte ikke rigtigt, at det var nok. Jeg havde brug for mere. Noget der kunne gøre mig glad og tilfreds med mig selv. Det eneste, der kunne opfylde det, var langærmede camouflage t-shirts.

Jeg gik en tur i parken med min veninde, Emma, der godt kunne forstå mine problemer. Hun havde præcist samme problem, men hun havde lært at acceptere det og leve med det. Langærmede camouflage t-shirts var ikke løsningen i hendes øjne.

Hun var min bedste veninde, men det var ikke altid, jeg lyttede til hendes råd. Jeg tog hjem og kiggede på langærmede camouflage t-shirts på nettet. Pludseligt gik der et lys op for mig, da jeg så dette fantastiske syn. Jeg troede kun, jeg ville have dem til at dække mig til – men ikke mere.

De langærmede camouflage t-shirts var fantastiske at se på. Kvaliteten så ud til at være i tip top stand, og designet var lige i min smag. Jeg kunne virkelig godt lide dem. Det gik op for mig, hvis jeg havde dem på, så ville jeg måske langsomt komme til at elske min krop.

Jeg fik hurtigt bestilt dem over nettet. Det var længe siden, jeg havde været spændt over noget som helst, så det var en længe savnet sensation der strømmede gennem min krop. Da jeg modtog de langærmede camouflage t-shirts, blev mit liv vendt op og ned i en positiv retning.