trimmerHårfjerning med laser er yderst effektivt. Metoden hedder IPL, og den kan i den grad anbefales, hvis du vil have styr på genstridig hårvækst eller bare vil slippe for at bruge tid og kræfter på selv at barbere dig på badeværelset. Ben, ryg, ansigt – der er masser af muligheder for god og effektiv hårfjerning, når du vælger IPL, laser og lys. Læs videre, og bliv klogere.

Hårfjerning med lys, laser og lignende

Hårfjerning er i den grad blevet opdateret siden det blev muligt at bruge lysscanner eller IPL. Det er nemt, hurtigt og effektivt samt kan have en permanent effekt. Det afhænger selvfølgelig af din hårtype, hvor mange behandlinger, det kræver. Så kan du selv bruge din dyrebare tid på andet end at slås med en engangsskraber. Metoden virker dog ikke lige godt for alle – ved helt lyse, røde og grå hår er det lidt sværere at få et godt resultat. IPL metoden er den mest moderne metode til hårfjerning, og den er især effektiv, hvis du har mørke hår på kroppen. Hvis du har helt lyse, røde eller grå hår, kan du kombinere IPL med RF, som er radiofrekvensbehandling.

Det lyder måske noget syret med de her betegnelser og udtryk, men det har været lidt af en revolution at udvikle de bedte metoder til hårfjerning, og du finder uden tvivl også en måde, som får fjernet dine irriterende eller uønskede hår. Hårfjerning kræver flere behandlinger, men på sigt skulle du gerne slippe for at gøre det igen. De kan nemlig sagtens være permanente. Forvent dog, at det kræver flere behandlinger med lyslaser eller RF – måske en kombination af begge dele. Hårvækst afhænger også af alder, hormoner og køn, så få altid personlig rådgivning, inden du får hårfjerning via lyslaser eller lignende. Her kan du få hårfjerning med lyslaser og grundig rådgivning.

Professionel hårfjerning og fordele

Få hårfjerning hos professionelle, hvis du er utilfreds med hårvækst på forskellige områder af din krop. Du kan både få hårfjerning af enkelte udvalgte områder, fx ben, knæ og ryg, og mere gennemgående behandling med lys. Der er ingen grund til at gå rundt og være utilfreds med hårvækst. Tiden er simpelthen løbet fra dette, og udviklingen på området har været vild. Du slipper for selv at rode med hår og at fjerne det, og det er altid en god oplevelse at overlade den slags til professionelle. Fx klinikker og privathospitaler, hvor du er i gode, trygge hænder og mennesker med ekspertise både kan rådgive dig om behandlingen og udføre hårfjerning hvor du ønsker det og når du ønsker det selv.

Du kan som sagt både få det gjort en gang imellem, når du vil være ekstra fin og hårløs, og foretage gentagne behandlinger for et mere permanent resultat. Når du får hårfjerning hos fagfolk, så holder det i længere tid end hvis du selv gør det. Dette er også værd at tage med i dine overvejelser. Hårfjerning med lys er kommet for at blive, og dit hår er bestemt ikke til for at genere dig, tværtimod så skal det beskytte dig og gerne også se pænt ud. Skønhed er subjektiv, smag og behag, og find de bedste måder at få det bedste frem i dit udseende og overvej, hvad du skal gøre med dit hår. Lidt lys kunne måske gøre underværker.