Det er ikke nogen hemmelighed, at Københavns kommune gør meget for hjælpe iværksættere. Uanset hvilken alder man har, vil man kunne få hjælp og sparring hos kommunen, hvis man vil åbne en webshop, en is butik eller slå dørene op til en låsesmed på Frederiksberg.

Dette tilbud findes i mange større byer over hele Danmark og det smukke ved hele systemet, er at man ikke nødvendigvis behøves at være bosat i den kommune hvor kurset bliver afholdt, eller sparringen finder sted.

 

Iværksætterkurser giver indsigt

Hvis man går med tankerne om at åbne sin egen låsesmed på Frederiksberg, kan Københavns kommune være det perfekte sted at henvende sig. Det er nemlig ikke altid ligetil, at skulle starte virksomhed, og de tilbud som kommunen har, kan derfor være gode at tage imod i starten af processen.

Københavns kommune tilbyder et væld af kurser til nystartede virksomheder, og virksomheder der endnu ikke er blevet etableret, så uanset hvor langt man er i processen med sin låsesmed på Frederiksberg, vil man have mulighed for at deltage.

Emnerne som kurserne har spænder bredt. Der er online kurser i markedsføring, søgemaskineoptimering, og lignende. Men der findes også mere praktiske kurser, hvor man kan få hjælp til etablering af virksomhed, registrering af moms og budgetlægning. Dermed vil man kunne få svar på langt de fleste spørgsmål, der måtte være i forbindelse med, for eksempel en låsesmed på Frederiksberg.

 

Sparring med djævlens advokat

Når man gerne vil etablere en låsesmed på Frederiksberg, ser man gerne det positive og mulighederne i alt, hvad man foretager sig. Man tænker for eksempel, at kundepotentialet er enormt, det er nemt at finde gode leverandører og en ny Mercedes Sprinter kan da ikke koste mere end 5.000-10.000?

Snakker man med sine venner og familie om at starte sin egen låsesmed på Frederiksberg, vil man ofte opleve samme optimisme. For hvilken ven vil spænde ben for dit iværksættereventyr?

Derfor kan det være en fordel at kontakte den lokale kommune og sætte et møde op med en erfaren erhvervsmand, hvor man kan sparre omkring ideen og markedspotentialet for en ny låsesmed på Frederiksberg. Personen skal være en form for djævlens advokat, der skal spotte alle huller og mangler i den udarbejdede etableringsplan.

Måske har man været for optimistisk med sit budget, planer om ansættelse af for mange folk, eller fuldstændig overset at der allerede ligger en veletableret låsesmed på Frederiksberg. Det kan være ubehageligt at få skudt sin idé ned på den måde, men mange gange kan det være nødvendigt.