Jeg har nu benyttet låsesmed Frederiksberg et par gange efterhånden, både i en krisesituation, men også til generelle låsetekniske formål. For at sige det kort, så har jeg aldrig oplevet en service som denne fra nogen anden låsesmed.

Det er jo alt sammen meget godt, så længe jeg er glad for min låsesmed, så er det vel bare i orden, men jeg er jo også interesseret i hvilke erfaringer i har haft med andre låsesmede og naturligvis også låsesmed Frederiksberg hvis i har benyttet den.

Det kan jo være at alle låsesmede bare er superflinke af en eller anden grund, selv om det ikke er min opfattelse. Uanset hvad fortjener låsesmed Frederiksberg ros, men jeg er som bekendt stadig nysgerrig efter hvad i har at sige om emnet.

En låsesmeds job er jo i virkeligheden utrolig enkelt, i hvert fald hvad omhandler det mest almindelige. Jeg kan forestille mig at der findes en masse komplicerede alarmsystemer og lignende, men nok om det. Jeg mener blot at låsesmede, hvis de generelt bare er flinke og gode til deres arbejde, så er der måske en årsag til det. Måske har låsesmed Frederiksberg bare verdens bedste arbejde.