Nu er det lige ved at være jul, og jeg har ikke fået købt julegaver til nogen som helst endnu, så jeg er rimelig sent ude. Problemet er bare, at jeg har brug for at tage et lån i form af et mikrolån, så jeg kan købe julegaver til kæresten og resten af familien.

Jeg har før taget et mikrolån, men det var dog ikke til julegaver, så jeg ved ikke helt, om jeg bliver afvist af banken. De har jo en eller anden ide om, at det kun er nødvendigt at tage et lån, hvis man har brug for penge til nogle bestemte ting, som de godkender.

Jeg er ret sikker på, at julegaver ikke går ind under denne liste, og hvis jeg ikke kan tage et mikrolån hos dem, er jeg altså i alvorlige problemer. Jeg kan jo ikke møde op hos familien juleaften uden gaver. Jeg har dog hørt, at der findes andre steder, hvor man kan tage lån uden, at man skal godkendes først.

Det kunne jo være et godt alternativ, hvis jeg ikke bliver godkendt til at tage et lån i banken. Jeg har et møde med dem på mandag, hvor jeg finder ud af, om jeg kan tage et mikrolån hos dem.