Det er altid en stor beslutning at tage stilling til, når man skal finde ud af, hvor man vil købe sin militær rygsæk. Det er ikke kun et spørgsmål om prisen; det handler også om at have en grundlæggende tillid til det produkt, man køber. Jeg vil her fortælle lidt om, hvordan jeg griber det an.

Man kan ikke komme udenom, at det første og allervigtigste aspekt ved indkøbet af en militær rygsæk er, om den kan rumme de ting, som den skal kunne rumme. Det nytter ikke noget at købe en håndtaske, hvis man skal transportere en kano!

Husk dernæst at købe en militær rygsæk i et materiale, som er slidstærkt, samtidig med at det ikke må veje for meget. Der er mange muligheder på markedet, og jeg kender ikke dem allesammen, men jeg har rigtig gode erfaringer med tætvævet stof som fx denim, der også bruges i cowboybukser. Lærred kan også anbefales.

For det tredje er det vigtigt, at du går dig nogle overvejelser over, hvilke aktiviteter du vil bruge din nyindkøbte militær rygsæk til. Skal du på bjergvandring? Flyve i faldskærm? Stå på ski? Måske bare shoppe? Under alle omstændigheder er der masser af muligheder at vælge imellem.

En fjerde ting, som måske umiddelbart ikke lyder så vigtigt, er, om din nyindkøbte militær rygsæk skal være udstyret med særlige tekniske applikationer som fx GPS, tyverialarm eller en nødopkaldfunktion. Det afhænger helt af, hvad du skal bruge rygsækken til, men i dag kan man få de vildeste funktioner, og jeg har fx et par rygsække med indbygget GPS, så jeg altid kan findes, hvis jeg skulle fare vild et eller andet sted.

Kort sagt skal du være opmærksom på, at prisen er mindre vigtig. Køb militær rygsækken, der passer til dine behov.