Vi ved et alle sammen godt, især os der har børn, at når det kommer til tøj, kan det virkelig slå huller i ens budget. Især hvis man har bør, oplever man hvordan de konstant skal have nyt, for de vokser jo med lynets hast. Men i forbindelse med at min søn har nået den alder hvor man tilsyneladende er mægtig interesseret i militær, krig og den slag, hvilket jeg egentlig ikke er så glad for, men børn er jo børn, og at han derfor kun vil gå i camouflage, siger jeg nu: Køb army T-shirts og army shorts online.

Det er fantastisk billigt og ofte i en meget bedre kvalitet end man normal finder i almindelige tøjforretninger. Faktisk er kvaliteten så god, at jeg godt tror at man kan regne med at kunne sælge det videre, nå det er blevet for småt. Det punkt er jeg dog ikke nået til endnu.

Når jeg nu siger: Køb army T-shirts og army shorts online, så er det ment som en ordre. Jeg synes ganske enkelt at det er for dumt ikke at benytte sig af denne mulighed. Nej, det er naturligvis ikke jeg skal bestemme, men bare for at tage den en sidste gang for prins Knud:

Køb army T-shirt og army shorts online!