Står du og skal bruge en ny kontorstol, så er du kommet til det rette sted. Her får du nemlig en guide til, hvordan du finder den helt rigtige kontorstol, som lever op til alle dine krav og behov.

Mange tror fejlagtigt, at det er en ukompliceret opgave at gå ud og købe sig en ny kontorstol, men sådan forholder virkeligheden sig desværre ikke. Der er nemlig rigtig mange overvejelser, man skal gøre sig, inden man kaster sig ud i et køb, og derudover kan det være lidt af en jungle at finde rundt i det kæmpestore marked, der findes, både på nettet og i fysiske butikker. I denne artikel ser vi derfor nærmere på, hvad du skal kigge efter, når du skal købe en ny kontorstol, og ikke mindst hvor du skal købe den henne.

Overvejelser omkring køb af kontorstol

Der er som tidligere nævnt mange overvejelser, man skal gøre sig, inden man skal ud og købe sig en ny kontorstol. En af de overvejelser man skal gøre sig er, at man skal finde ud af, hvad det konkrete behov er. Hvor mange timer forventer man at bruge på kontorstolen hver dag? Dette er et vigtigt spørgsmål, da der er utrolig stor forskel på, hvilken kontorstol man skal købe, hvis man skal bruge den 8 timer eller mere hver dag i forhold til, hvilken man kan ”nøjes” med at købe, hvis man kun tilbringer en times tid på stolen hver dag. Her er det især ergonomien, der kommer ind i billedet, og skal stolen være ergonomisk korrekt, koster det ofte lidt flere penge, end hvis der er tale om en helt almindelig kontorstol.

En anden ting man skal tænke over, inden man skal ud og købe en ny kontorstol er, hvordan den skal se ud. Skal den passe ind i et stilrent kontor eller mødelokale, eller er det udelukkende stolens funktionalitet, der er vigtig?

Sidst men ikke mindst rummer en kontorstol utrolig mange forskellige funktioner, man skal tage stilling til om er nødvendige ift. købet. Det drejer sig bl.a. om, hvorvidt kontorstolen skal have hjul eller ej, om den skal have en høj eller lav ryg, om den skal have armlæn eller ej, og så naturligvis om den skal være ergonomisk korrekt eller ej.

kontorstol

Når man har gjort sig disse mange overvejelser vedrørende købet af den nye kontorstol, skal man herefter til at finde ud af, hvor man så kan købe den stol, man ønsker sig henne.

Køb kontorstolen på nettet

Som de fleste af os ved, så er der mange penge at spare ved internethandel, og det gælder også, når der er tale om at skulle købe en ny kontorstol. Med andre ord får man altså ofte mere kontorstol for pengene så at sige.

Internettet bugner af webshops, der forhandler kontorstole, og det kan være lidt af en jungle at beslutte sig for, hvor man skal købe kontorstolen. Derfor gælder det om at se sig godt for, når man kigger på nettet, og så er det i øvrigt en rigtig god ide at kigge efter forhandlere med gratis fragt og evt. tilfredshedsgaranti, da man ved køb over internettet ofte ikke har mulighed for at prøve stolen i en fysisk butik, inden man køber den. Tilbyder forhandleren tilfredshedsgaranti, har man mulighed for at tilbagelevere stolen, hvis det viser sig, at man ikke er tilfreds med købet.