Der er mange måder, at slippe for de ekstra omkostninger det at have en bil skaber, når du ikke har økonomien til det. Du kan sælge din bil, du kan leverer den tilbage, du kan ligefrem skrotte den, og du kan faktisk også pante den.

Når vi mennesker ønsker at udnytte friværdien i vores biler, er der dog ikke mange af os, der tænker over muligheden for at pante biler. Nok mest af alt fordi, det ikke rigtig er noget vi kender til.

Det skal der laves om på. Derfor kommer der her lidt information, om det at pante biler, hos firmaet Pant i Biler.

Pant i Biler er et godt alternativ til at få ekstra penge på lommen

Pant i biler er et super godt alternativ til at udnytte friværdien i din bil, især hvis du ikke er glad for at skulle skille dig helt af med den.

Pantsætning af en bil hos Pant i Biler foregår således, at du indsender en ansøgning på deres hjemmeside pantibiler.dk. I ansøgningen vedhæfter du billeder af bilen, samt en beskrivelse af den. Din ansøgning vil blive behandlet inden for 48 timer, og hvis din bil godkendes, vil du modtage et forhåndstilbud.

Er du tilfreds med tilbuddet, er næste skridt at få din bil til tjek på en af Pant i Biler’s værksteder. De har værksted i Skovlunde og Kolding. Du skal samtidig sørge for at få din bil til syn, da det er vigtigt at din bil har godkendt sådan et, før der kan indgås en aftale med Pant i Biler.

Få penge på kontoen inden for 24 timer – nemt og hurtigt

Består din bil tjekket hos Pant i Biler, udarbejder der en udbetalingskontrakt, hvor bilen omregistreres til Pant i Biler. Hvis du ønsker det, kan der også udarbejdes en lejekontrakt, der gør dig i stand til at leje bilen tilbage imens aftalen står på. Efter du har underskrevet aftalen, har du pengene på din konto inden for 24 timer.

Når kontrakten udløber betaler du det aftalte beløb tilbage til Pant i Biler, og får din bil retur.

Pant i Biler er et rigtig godt alternativ til dig, der føler sig nødsaget til at sælge din bil, på grund af en stor uventet regning. Det er ligeledes en god måde at undgå et lån på. Læs mere om det her!