Jeg har længe været på udkig efter en mineral foundation, jeg kunne bruge på min sarte hud, og som ikke kostede en formue, og det fandt jeg langt om længe hos Youngblood.

Jeg har fundet denne Youngblood mineralfoundation, som jeg er super glad for, og nu hvor jeg har haft lidt tid til at prøve den i, kan jeg kun sige, at jeg er meget positivt overraske, og at jeg så har fundet den billigt hos www.ren-velvaereshop.dk, gør det jo kun endnu bedre!

De fleste af jer kender sikkert allerede til makeupmærket Youngblood, men jeg ved ikke, hvor mange af jer, der har prøvet deres mineral foundation? Jeg kan dog sige så meget, at hvis du ikke allerede kender til den, så bør du helt bestemt investere nogle penge i at teste den. Jeg kan som sagt varmt anbefale Youngbloods mineral foundation.

youngblood mineral foundation