Ja, nu tænker du jo nok, at det er lige lovlig sent, eller tidligt, at arrangere julefrokost, men lad mig gøre det helt klart, at julefrokosten, der naturligvis er én af de vigtigste ting her i livet, hellere må arrangeres for tidligt, end for sent, som det skete for et at de konkurrerende firmaer sidste år.

Vi arrangerede naturligvis julefrokosten alt for tidligt, som vi har for vane, og således havde vi ikke de samme problemer som konkurrenten, der måtte lave det hele selv, i et eller andet gammelt kælderlokale. Nu skal vi så til det igen, og i år er det så mig, der har fået til opgave at arrangere julefrokost, og jeg skal altså ikke risikere at blive gjort til grin.

Jeg har, til lejligheden, fundet et firma som kan arrangere en fantastisk julefrokost, med det hele og mere til, for en ganske rimelig penge. Faktisk er den eneste opgave tilbage for mig, at udføre, at finde bestemme mig for et tema, for der er mange at vælge imellem.

Jeg tror nu at det ender med at jeg vælger en standard julefrokost med 80’er tema, for det kan alle vidst leve med, med der er også mange andre fristende tilbud, så beslutningen er ikke helt taget endnu.