Dagen er snart kommet og jeg skal præsentere min store idé foran en masse mennesker på arbejdspladsen. Jeg bliver helt nervøs og får det faktisk helt dårligt bare ved tanken. Sådan havde jeg det for et år tilbage. Dette sker hver eneste gang, når der var få dage tilbage inden jeg skulle præsentere. Men denne følelse ville jeg ikke have i mig mere og jeg gjorde derfor noget ved det!

Jeg kontaktede Supplement og har aldrig været mere tilfreds!

Jeg gik på nettet og søgte på efter et præsentationsteknik kursus, hvor jeg her faldt over Supplement. Det er et firma, som tilbyder et hav af kurser. Man kan derfor blive forbedret i alle områder! Her fandt jeg også et kursus i præsentationsteknik, som jeg fandt meget interessant. Jeg kontaktede derfor Supplement med det samme og kom på et hold allerede en uge efter. Jeg har altid været lidt skeptisk over kurser, da jeg ikke helt tror på, at de gør en forskel, men jeg tog chancen. Den chance fortryder jeg aldrig, at jeg tog, da den virkelig ændrede mig. Jeg var, som sagt, meget nervøs hver eneste gang jeg skulle præsentere og manglede værktøj til at gøre det mere fangende. Dette hjalp Supplement mig med og i dag er jeg slet ikke nervøs.

Så det kan varmt anbefales at tage på et kursus i præsentationsteknik, hvis du ønsker at være mere stærk, når du skal præsentere noget for kollegaerne!